Renovering

Format til små, såvel som store og komplekse projekter

Har du behov for renovering af din bolig, ejer- eller andelsforening så lad FTJ-Byg stå for hele opgaven. Med os som samarbejdspartner er du sikret et holdbart og godt resultat, hvor der er taget højde for alle aspekter i processen. Hvad enten du trænger til at få skiftet vinduer, udskiftet hele eller dele af taget, renoveret facaden eller hele din bygning trænger til en total renovering, så er det en god ide at få arbejdet udført af professionelle med erfaring.

Vi har stor erfaring inden for næsten alle typer renovering, og udfører dagligt renoveringsopgaver af større og mindre karakter. Vi lægger meget vægt på fleksibilitet og opretholdelse af et professionelt kvalitetsniveau gennem hele renoveringsprocessen. Vi er eksperter i renovering af lejligheder og i opfriskning vinduer, træværk, gulv og lofter.

FTJ-Byg har stor erfaring i at renovere både boliger og erhvervsejendomme, og med et stort netværk af fagfolk, specialister og håndværkere, klarer vi hele opgaven fra start til slut. Vi kan sige god for alle samarbejdspartnere, da de er udvalgt nøje da vi har arbejdet sammen med dem i adskillige år.

Maler og tømrermester Flemming Thim Jeppesen afholder selv alle kundemøder – lige som i gamle dage!

Opgave med istandsættelse af 12 meter gang i herskabslejlighed: 

  • Nedrivning af sænket loft og isolerede vægge
  • Spartling af vægge og gips på loft
  • El-installationer
  • Fjernelse af klik gulv og etablering af sildebensparket
  • Etablering af høje paneler og vinduer over eksisterende 5 stk. døre
  • Maling og oliering af gulv
Høje paneler, sildebensparket, renovering, københavn
Høje paneler, sildebensparket, renovering, københavn
Renoveringsopgaver
Høje Paneler
previous arrow
next arrow